Контакты

АкміЛайт виробниче підприємство

Контактное лицо:
Шамарін Ігор

Телефон: +38 067 8854249

Факс: +38 056 4092964
Адрес:
Украина, Днепропетровская область, Кривой Рог, вул.. Леніна, буд. 55, офіс 1

О нас


АкміЛайт виробниче підприємство

Компанія \\\"АкміЛайт\\\" - український виробник світлової фарби, що володіє стійким ефектом післясвітіння в темноті протягом 10-14 годин. Світлова фарба AcmeLight - унікальний барвний склад, який дозволяє створювати зображення на металевих і скляних поверхнях, на дереві, пластику і бетоні. З її допомогою можна надрукувати флуоресцентне зображення на футболці або оформити вітрину магазину зображенням, яке з настанням темряви буде привертати увагу глибоким світінням одного або декількох відтінків: зеленого, фіолетового, червоного, синього або жовтого. Застосування світлової фарби відкриває нові можливості перед виробниками сувенірної продукції, зовнішньої реклами, ялинкових прикрас.
При денному світлі віддруковане фарбою зображення світиться і може мати один або кілька кольорів світіння: класичний зеленуватий відтінок, жовтий, фіолетовий, блакитний, оранжевий, синій, червоний, рожевий. При відсутності освітлення або в темний час доби зображення або предмет, оброблений люмінесцентною (флуоресцентною) фарбою, починає віддавати накопичену протягом світлового дня (або штучного освітлення) енергію. В результаті можна отримати оригінальні малюнки або світлові предмети, як у одиничних екземплярах, так і необхідними партіями.
Ознайомтеся з нашим продуктом на сайті acmelight.com.ua
В основі нашої роботи лежать принципи, що стали філософією компанії: професіоналізм, гнучкість і швидкість.
Компанія «АкміЛайт» - відмінна продукція та надійні партнерські відносини.
Шукаємо дилерів в регіонах. Пропонуємо вигідну партнерську програму. З пропозиціями звертатися за тел. +38 067 8854249 Дилерський відділ.

Сведения о компании


Контактная информация
Контактное лицо: Шамарін Ігор
Сайт компании: http://erynok.com/sites/1521/
Общая информация
Название: АкміЛайт виробниче підприємство
Предоставляемые товары и услуги: Виробництво та продаж лако-барвної продукції, самосвітної фарби, сяючої в темряві фарби, люмінофор.
Адрес: Украина, Днепропетровская область, Кривой Рог
вул.. Леніна, буд. 55, офіс 1
Телефон: +38 067 8854249
Факс: +38 056 4092964
Вид деятельности
Строительство »