Контакты

ТОВ «Юридична компанія ЛДФ Груп»

Контактное лицо:
Лопушанський Тарас Васильович

Телефон: (032) 2451862,(097) 0523770

Адрес:
Украина, Львовска область, Львов, вул.Городоцька,172, оф..412

О нас


ТОВ «Юридична компанія ЛДФ Груп»

ТОВ «Юридична компанія ЛДФ Груп»-це колектив, який кваліфіковано надає юридичні та охоронні послуги юридичним та фізичним особам. Наша діяльність базується на засадах професійності, порядності та відповідальності перед нашими клієнтами. Працівники ТОВ «ЛДФ Груп» - це кращі випускники найпрестижніших університетів України, котрі мають фундаментальні знання та великий досвід у вирішенні найскладніших проблем.
Перевага нашої компанії полягає у можливості надання клієнтам комплексних юридичних, фінансово-економічних та охоронних послуг. В рамках компанії успішно працює однойменне бюро перекладів. Перекладачі досконало володіють іноземними мовами та розбираються у тонкощах юридичної та економічної термінології. У компанії створено відділення з питань нерухомого майна, яке допоможе здійснити будь-яку операцію з нерухомістю. Окрім цього, ми спеціалізується на юридичному супроводженні франчайзингової діяльності. ТОВ «Юридична компанія ЛДФ Груп» юридичний та фізичний захист Вас та Вашого майна.

Сведения о компании


Контактная информация
Контактное лицо: Лопушанський Тарас Васильович
Сайт компании: http://erynok.com/sites/1777/
Общая информация
Название: ТОВ «Юридична компанія ЛДФ Груп»
Предоставляемые товары и услуги: ТОВ «Юридична компанія ЛДФ Груп»-це колектив, який кваліфіковано надає юридичні та охоронні послуги юридичним та фізичним особам. Наша діяльність базується на засадах професійності, порядності та відповідальності перед нашими клієнтами. Працівники ТО
Адрес: Украина, Львовска область, Львов
вул.Городоцька,172, оф..412
Телефон: (032) 2451862,(097) 0523770
Вид деятельности
Юридические и нотариальные услуги »